Praksa u Centru za strane jezike „Trotalenguas“

Društvo hispanista u saradnji sa Centrom za strane jezike „Trotalenguas“ raspisuje KONKURS za sticanje prakse.

Društvo hispanista u saradnji sa Centrom za strane jezike „Trotalenguas“ raspisuje  KONKURS

za sticanje prakse.

„Trotalenguas“ je centar za strane jezike koji radi po najsavremenijim metodama

i u svojoj ponudi ima španski, portugalski, engleski, nemački, italijanski i francuski jezik.

Broj potrebnih praktikanata: 1

Trajanje prakse: 2 meseca (početak prakse 17.10.2013.)

Zaduženja: Praksa obuhvata vršenje administrativnih (pružanje informacija u vezi sa  kursevima škole i kontaktiranje polaznika mejlom i telefonom) i marketinških poslova (postavljanje i ažuriranje informacija na društvenim mrežama, osmišljavanje i sprovođenje marketinških strategija, nalaženje i kontaktiranje potencijalnih poslovnih partnera).

Kriterijumi za odabir: Odlučni, tačni, organizovani, motivisani kandidati, voljni da uče i da se usavršavaju.

Praktikantu se nudi: Odabrani kandidat stiče pravo na 25% popusta na sve kurseve jezika u centru do kraja 2013. godine. Ukoliko kandidat zadovolji sve kriterijume i sve uslove centra za strane jezike „Trotalenguas“, stiče mogućnost zaposlenja (polovina radnog vremena).

Rok za prijavu: Poslati CV i motivaciono pismo do 15. oktobra na kontakt@drustvohispanista.rs, sa naznakom „Praksa-Trotalenguas“.

Uslovi: biti student hispanistike/diplomirani hispanista, kao i član Društva hispanista.

Napomena: ukoliko niste član Društva hispanista, informacije o učlanjenju možete pronaći na ovoj stranici. Prijave kandidata koji ne ispunjavaju navedene uslove neće biti razmatrane.

Praktikant će po završetku prakse dobiti pismo preporuke i sertifikat o obavljenoj praksi.