Konkurs za letnju praksu u okviru metodičke sekcije

Praktikanti će tokom dvomesečne prakse učestvovati u organizaciji i realizaciji kreativnih radionica za decu u okviru projekta „Velika letnja španska pita“.

Metodička sekcija Društva hispanista osnovana je sa ciljem promovisanja španskog jezika, unapređenja nastave španskog jezika kroz kreativne metode, kao i sa ciljem uvođenja španskog u osnovne i srednje škole.

Trajanje prakse: dva meseca (1. jul – 31. avgust 2015)

Zaduženja: Praktikanti će u saradnji sa koordinatorima i ostalim članovima sekcije organizovati i realizovati kreativne radionice za decu u okviru projekta „Velika letnja španska pita“ predškolske ustanove i dečijeg edukativnog kreativnog centra Povratak prirodi. Projekat se sastoji iz niza edukativnih, plesnih, dramskih, sportskih i mnogih drugih radionica vezanih za teme iz hispanskog sveta, te će praktikanti imati priliku da, pored sticanja iskustva u radu sa decom, moći da ispolje svoje kreativne sposobnosti i doprinesu projektu svojim idejama.Više o „Velikoj letnjoj španskoj piti“ možete pročitati na ovom sajtu.

Kriterijum za odabir: komunikativni, kreativni, odgovorni, posvećeni i veoma motivisani studenti koji vole rad sa decom. Prethodno iskustvo nije neophodno.

Način prijave i rok: popuniti formular do 20. juna u 23:55 i poslati CV na adresu metodicka@drustvohispanista.rs (naslov mejla: Prijava za letnju praksu – ime i prezime).

Uslovi: biti student bilo kog nivoa studija Katedre za iberijske studije Filološkog fakulteta i član Društva hispanista. Ukoliko niste član Društva hispanista, informacije o učlanjenju možete dobiti klikom na ovaj link.

Po završetku prakse, praktikanti će dobiti sertifikat u kome će biti navedene aktivnosti koje su realizovali. U slučaju uspešno završene prakse, imaće priliku da postanu aktivni članovi Metodičke sekcije i moći će ozbiljnije da učestvuju u njenom daljem radu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu: metodicka@drustvohispanista.rs