Praksa u timu ¿Qué pasa?

Informativna sekcija Društva hispanista raspisuje konkurs za prijem praktikanata za rad na platformi  ¿Qué pasa?. Konkurs je otvoren do 12. marta u 20:00h.

Platformu ¿Qué pasa?, koja čini deo informativne sekcije Društva hispanista, osnovali su studenti hispanistike, a nastala je sa ciljem da se unapredi informisanost studenata, olakša studiranje i podstakne lični i profesionalni razvoj.

Trajanje prakse: dva meseca (14. 3. 2017 – 14. 5. 2017)

Zaduženja: Učesnici će, u saradnji sa članovima tima i u skladu sa sopstvenim afinitetima, istraživati teme od značaja za studente hispanistike, kao što su teme relevantne za studentski život i hispanski svet, kao i promovisati vesti i događaje iz hispanskog sveta preko društvenih mreža platforme ¿Qué pasa?. Odabrani kandidati biće, takođe, upoznati sa formom pisanja članaka kroz radionicu organizovanu u saradnji sa članovima časopisa Društva hispanista Reflejo i timom platforme ¿Qué pasa?. Neophodno je da praktikanti budu spremni da izdvoje do šest sati sedmično za izvršavanje zadataka.

Kriterijum za odabir: odgovorni, motivisani, posvećeni, fleksibilni i komunikativni studenti koji žele da budu informisani i doprinesu poboljšanju kvaliteta studija. Nije potrebno prethodno iskustvo, a u slučaju podjednako ocenjenih prijava, prednost će imati studenti prve i druge godine.

Način prijave i rok: popuniti ovaj formular do 12. marta u 20:00h

Uslovi: Prednost će imati kandidati sa Katedre za iberijske studije. Ukoliko niste član Društva hispanista, informacije o učlanjenju možete dobiti klikom na ovaj link.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu:quepasa@drustvohispanista.rs

Praksa počinje 14.marta i traje dva meseca. Odabrani kandidati biće kontaktirani mejlom kako bi se dogovorili kada ćemo održati informativni sastanak.

Praktikanti će po završetku prakse dobiti sertifikat u kome će biti navedene aktivnosti koje su realizovane. Oni koji se budu najbolje pokazali imaće priliku da postanu aktivni članovi tima ¿Qué pasa? i imaće priliku da ozbiljnije učestvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima.