Konkurs za metodičku praksu u školi salse „Timbao“

Metodička sekcija organizuje praksu držanja časova španskog jezika u klubu plesača kubanske salse „Timbao“.

Trajanje prakse: april – jun

Zaduženja: Praksa podrazumeva držanje časova polaznicima kursa (A1) dva puta nedeljno i vođenje dnevnika rada. Sadržaj kursa biće skoncentrisan na kubansku kulturu. Praktikanti će praksu obavljati uz saradnju i pomoć članova Metodičke sekcije. Tokom trajanje prakse imaće priliku da besplatno pohađaju časove salse u klubu „Timbao“.

Kriterijum za odabir: komunikativni, kreativni, odgovorni, posvećeni i veoma motivisani studenti. Znanje španskog jezika: B1-C2. Prethodno iskustvo u nastavi jezika nije neophodno.

Način prijave i rok: poslati CV i motivaciono pismo (do 1000 karaktera) do 25. marta 2017. godine, na adresu metodicka@drustvohispanista.rs (naslov mejla: Prijava za Timbao praksu – ime i prezime).

Uslovi: biti student bilo kog nivoa studija Katedre za iberijske studije Filološkog fakulteta i član Društva hispanista. Ukoliko niste član Društva hispanista, informacije o učlanjenu možete dobiti klikom na ovaj link.

Po završetku prakse, praktikanti će dobiti sertifikat u kome će biti navedene aktivnosti koje su realizovali. U slučaju uspešno završene prakse, imaće priliku da postanu aktivni članovi Metodičke sekcije Društva hispanista i moći će ozbiljnije da učestvuju u njenom daljem radu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se putem mejla na adresu: metodicka@drustvohispanista.rs.