klikom.do//:HISPANIZACIJE

Društvo hispanista pokrenulo je projekat klikom.do//:HISPANIZACIJE s ciljem da ljubiteljima zemalja španskog govornog područja omogući brz i jednostavan pristup svim aktuelnostima iz oblasti hispanistike. Informacije o praksama, stipendijama, radionicama, događajima, politici i ekonomiji, književne preporuke, intervjui s istaknutim ličnostima samo su neke od oblasti o kojima se posetioci portala Društva mogu informisati.

Projekat Klikom do hispanizacije obuhvata pokretanje tri portala – centralnog drustvohispanista.rs sa osnovnim informacijama, i dva dodatna Reflejo (srpski: Refleho, odraz) reflejo.drustvohispanista.rs i ¿Qué pasa? quepasa.drustvohispanista.rs sa specifičnim sadržajima. Svaki od portala ima svoje stranice i na društvenima mrežama.

Na centralnom portalu dostupne su informacije o samom Društvu hispanista i svim njegovim aktivnostima i prijateljima, od osnivanja do danas.

Sa centralnog portala možete pristupiti platformi ¿Qué pasa?, namenjenoj studentima, koja nudi aktuelnosti organizovane u tri oblasti: fakultet, kultura i studentski život.

Takođe, centralni portal omogućava pristup internet stranici časopisa Reflejo koja prati aktuelnosti u oblastima: književnost, umetnost, muzika, pozorište, kinematografija, tradicija, društvo, politika i ekonomija, ples, putovanja, prakse.